In the shadows

Ooouch! Jag failade rätt hårt alltså! Excel delen gick bra precis som jag trodde. Fick väl 75 av 100 eller något sånt. Var vad jag räknat med.

Mattedelen däremot. Ajaj. 8 av 20. Haha och då var det en del gissningar. Ett problem skulle jag vilja säga var att jag faktiskt inte hade en miniräknare jag förstod. Varken den på datan eller på mobilen, så där försvann en hel del chanser. Men, men.... Jag tycker matten känns onödig, så jag hoppas dom inte tänker tvinga mig göra den.

Jag tröstar mig själv med att treata mig själv med thaimat! Happyface!

Crash and burn

Hjälp!
Idag ska vi ha test i skolan. Ett Excel test som jag inte alls oroar mig för. Det löser sig alltid på den punkten. Har ju gjort 10 miljoner olika test under de här veckorna också och det har gått helt okej. Därför är det inte nån direkt fara i mina ögon.

Det som däremot oroar mig är det som kommer efter, Numeracy testet. OMG! I'm screwed liksom. Jag är sämst på matte och med tanke på all matte jag gjort under de senast 6 åren har varit att räkna ut hur mycket pengar jag har kvar om jag köper den där grejen känner jag att jag inte riktigt är förberedd. Känns sådär inför det. Kommer såklart göra det bästa jag kan. Det som är det stora orosmolnet är att om jag misslyckas med det här testet måste jag ta extra mattekurs. Måste jag ta den kursen måste jag dumpa spanskan, vilket jag inte har någon som helst lust med.

HÅLL ALLA TUMMAR NI KAN NU!

With or without you

Vad ska man säga? Jag är dödligt trött, men glad och nöjd.

Tuben tog min häxhatt
House är inte min typ av musik
Såg ett grymt band igår - vad hette dom? Jag kommer inte ihåg
Halloweenshots var gott och spännande
Jag fick mitt efterlängtade vin

Vi kan sammanfatta gårdagskvällen på det sättet. Lyckat efter lite avvägar. Och jag saknar min häxhatt!

Just the way you are

Nytt land, ny musik. Helt underbar människa! Min nya favorit!


Tips om bra serie

Måste bara tipsa om en kalasbra, ny serie jag börjat följa The secret circle. Alla som gillar Vampire diaires borde gilla denna. Båda serierna bygger ju på böcker av L.J Smith.
Läste Vampire diaies böckerna när jag var liten, men hade ingen aning om att The secret circle fanns förrns det började sändas som TV-serie i USA.

Serien handlar iallafall om ett gäng ungdomar som upptäcker att de är häxor och att deras föräldrar var det också. Alla utav de här 6 ungdomarna förlorade minst en förälder i en brand för 16 år sedan. Nu försöker de tillsammans ta reda på vad som egentligen hände då, men det är folk som vill sätta käppar i hjulen och det  finns även de som vill utnyttja dom för egen vinning.


Kan verkligen rekomendera den här serien! Den har snabbt blivit en favorit. Vet dock inte om den sänds i Sverige eller inte. Skulle inte tro det, men ni kan ju kolla online annars.

Feeling hot, hot, hot

Musmsiga män! Robert Pattinson och Ed Westwick får gärna komma på besöka vilken dag somhelst. Jag släpper allt. Ben Barnes och Orlando Bloom är inte dåliga dom heller, men dom kanske borde ringa först.


You're so beautiful, so soft and sweet

Vaknade som en helt ny människa imorse. Borta var de senaste dagarnas depp och tjurighet. Blev väckt tidigare än tänkt, tack vare vissa, men humöret var på topp ändå.
For iväg till Westfield för att möta Becca. Vi skulle köpa hårfärg. Jag har ju börjat se väldigt söt ut på senast tid. Ljusblond på längderna och lite mörkare upp emot rötterna. Jättegulligt. Som att ha en mössa på sig hela tiden. Inte sexigt. Så ikväll ska vi göra något åt det. Vi ska bli söta igen

Imorgon är det Halloween firande på schemat. Det är en big deal här. Så det är utkläddnad och grejer som gäller. Jag har gjort det lätt för mig och ska vara häxa. Svarta kläder och en hatt, sen är det klart. Känns som en lagom början på min Halloween karriär. Eftersom jag känner mig som en helt annan människa idag än tidigare är jag sjukt pepp på morgondagen!

You've ruined men for me

För kort, för lång. För ljus, för mörk. För rolig, för tråkig. För skabbig, för fräsch.

Ingen går att jämföra med dig

And you're here in my heart

Vad är grejen med alla dessa ugglor?


Let it rain over me

Tjoho, Katja sa en bra grej förut om mitt hårproblem.

Hon tyckte jag hade för mycket grejer i det och jag tror hon kan ha haft en poäng tjejen.

Jag brukade ha mousse, Smooth'n'Chic,Aussie smooth, Loréal hairrepair, lite mer Aussie smooth och sen hårspray på det.

Inte världens smartaste drag kanske. Håret blev dessutom väldigt fettigt väldigt snabbt, inte kul alltså.

Nu använder jag bara Aussie smooth och Loréal hairrepair om det bara är en vanlig dag. Om jag ska vara lite tjusigare har jag lite mer grejer i, men inte i normala fall.

Och gissa vad? Mitt hår är mjukare, glansigare och det sitter kvar. Jag tappar inte hår alls i samma utsträckning. Toppen!

Everybody's changing

En sak jag också funderat över är varför det verkar vara så svårt för vissa tjejer att gå på toa?
När man är som mig och måste springa på toa ungefär 211 gånger om dagen så ser man en hel del offentliga toaletter, speciellt nu i skolan.
Och jag undrar ärligt talat om det finns tjejer som är så obegåvade att de inte vet hur man spolar. Eller om det finns tjejer som har så dålig prickkänsla att de faktiskt träffar toalettringen istället för i själva toan.

Det sista är ett vanligt fenomen. Hur svårt kan det vara?! Man gör sina behov I TOALETTEN, inte på ringen. Och gör man det så torkar man väl bort det efter sig? Hur de ens lyckas missa är ett mysterium för mig.

Äckligt ocg otrevligt är det iallafall för den som kommer efter!

I don't want you to hate me, but I think you need to know

Passerade en stolpe med en skylt på idag. En Wet paint skylt. Och jag kännde ett galet behov av att peta på stolpen. Bara för att. För att jag inte borde.
Det är en känsla jag ofta får när jag ser en liknande skylt eller nån säger till mig att vad jag än gör så ska jag inte röra. Det är ju som att be mig att röra. Det blir så spännande då.

Är det verkligen nymålat?
Vad händer om jag petar på den där knappen?
Kan det verkligen skada om jag flyttar lite på den där grejen?


Är det ingen annan som har liknande tvångstankar?


Life is what the future brings

Så gick det med mitt braiga beslut. Jag stod fast vid det i ungefär 2 dagar innan jag började vekna. Skitjobbigt det här. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill båda, ena kanske lite mer, men jag vill inte ha några månader kul och sen stå där ensam om ett halvår. Nej, så kan jag inte ha det. Då är det andra bättre. Långsiktigt och säkert.
Sen har vi den konflikträdda delen av mig, jag vill inte göra nån ledsen eller göra det svårt i onödan för nån.

Nej, kanske lättaste vore om jag köpte mig ett tält och flyttade ut i skogen. Jag skulle kunna göra kottdjur och leva lyckligt med dom i resten av mitt liv......


Killing me softly

Jag dööööör!
Nu är tanten igång igen. Varje måndag klockan tre är som ett vakum av bortslösad tid.

Vi har iallafall gjort vår första riktiga grej i skolan nu, en tvåminuterspresenation och vi rockade den! Min grupp glänste som en ensam stjärna på himmelen.
Och omdömmena var sammanstämigt; Ni var bäst!

Träna är verkligen nyttigt och givande. Jag känner mig nöjd som ett litet barn. Var lite smånervös innan, stå och prata inför alla, men det var inga problem alls.


Happy boys and happy girls

Jag har funderat på en sak.
När hjälporganisationer som till exempel Rädda barnen gör reklam har de ju ofta ett barn som ser olyckligt och misskött ut med i reklamen. Min tanke är, vad händer med det här stackars barnet efter att det har fyllt sin funktion för organisationen?
Tar dom verkligen ett stackars fattigt, svältande barn från ett land som behöver all hjälp det kan få utan att ge något tillbaka till det lilla barnet eller, om det är lyckligt nog att ha en, familjen?
Ska jag var helt enkelt hoppas jag verkligen att det är ett riktigt utsatt barn. Annars skulle organisationen förlora hela sin trovärdighet.
Det blir en rätt jobbig situation här.

Vad jag funderar över är väl helt enkelt vad som händer med det stackars utsatta barnet efter att det har fyllt sitt syfte som ansikte för reklamen?

I sat on a rooftop

Det här med att vara isolerad i ett hus med bara en katt gör underverk för mitt syuderande. Jag känner att jag är i fas med allt. Jag har till och med kommit på vad jag ska skriva min uppsats om. För 24 timmar sen hade jag ingen aning om vad den skulle handla om.
Jag har jobbat på med min del av får rapport till Business context och jag har börjat skriva på den första delen av Skills tracker.

I'm on a roll!

We gotta hold on to what we got

Kollar på Xfactor. För er som inte vet vad det är så är det UKs motsvarighet till Idol skulle man kunna säga. Största skillnaden är att det är 1000 gånger bättre än tramsig Idol med massa wannabekändisar i juryn.

Anyhow, jag förundras och förfasas över vad dom sätter på de stackars människorna. Hur ska man kunna sälja sig själv om man ser ut som man har sprungit genom en biltvätt?! Vissa lyckas dom ju med, men vissa är ju bara en ren katastrof.
Stackars Frankie förra veckan


Känns som dom försöker klä honom i något dom tror matchar hans frisyr, men det får honom att se ut som en liten snuskgubbe eller en manlig strippa från 80-talet. Hur tänkte dom?

You used to think that I was special

Haslemere. Jag trodde allavrligt talat backen upp från stationen skulle döda mig. Jag har aldrig varit duktig på att packa light och med en väska som väger massa var backen en utmaning.
Överlevde gjorde jag uppenbarligen. Varit här ett tag också. Träffat katten. Störtskön, snackar som sjutton och ska vara med hela tiden. Jättesöt!
Fått lite plugg gjort, har en tanke på vad jag ska skriv min uppsats i Perspectives on organisations om. Det känner bra, hade ingen aning tidigare. Hoppas bara att jag inte tänker helt fel.
Nu ska jag göra lite pannkakor, sådär ljuvligt tjocka med sirap och bär. Mums!


Lets not think about tomorow

Ojoj, vilken otippad kväll det blev igår. Sushi till middag för det första, underbart och efterlängtat! Planen var att gå ut med Becca. Så blev det inte. Hon bangade och det tycker jag verkligen hon fick göra.
Så jag bestämde mig att följa med min flatmate Lovisa och träffa några och ta några drinkar för att sen möta upp Lina och några andra.
Stället vi skulle till med Lovisa och gänget hamnade vi inte på. Vi hamnade på nån flashig hotellbar och kände mig väldigt underdressed till att börja med, men sen insåg jag att det inte var nån fara. Folk såg betydligt skabbigare ut än jag, så jag smälte ju in bra. Halvminglade där ett tag och drack lite vin.
Framemot tio drog jag mig för att träffa Lina och det gänget, dom var sena och ville att jag skulle hitta klubben och ställa mig i kö.
Att skicka mig för att hitta nånstans är ungefär lika säkert som att det kommer börja regna guld. Jag har lokalsinne som en skottskadad anka. Jag gick alltså fel. Ganska jättefel. Gick på en rak gata, kom till en kordande, svängde höger, skulle svängt vänster och så var jag lost.
Tack och lov för den trevliga mannen på TravelLodge som kunde hjälpa mig. Jag tror han tyckte jag var dum i huvudet eftersom jag var väldigt nära dit jag skulle vid det laget, men man kan inte få allt.
Hamnade iallafall aldrig i nån kö, men blev upplockad av Lina på vägen och så var det gayklubb som gällde. Fina med gayklubb är ju att man kan fula sig jättemycket för det spelar ju ändå ingen roll. Kul!
Höll även på att starta ett bråk, Lina och jag. Det var ju roligt. Nån gaykille tyckte vi hade "Fine asses" och nån annan tyckte han fejka att vara gay och så var dom igång. Vi backade diskret undan och gick in.
Kul och lite annorlunda kväll. Hemma vid 2-tiden och det var alldeles lagom.





Give me everything tonight

Vilken känsla! Jag har hittat nån i min ålder i skolan! Yes! En spansk tjej, trevlig och lika gammal som mig. Känns ju som värsta lottovinsten. Plus att söta australiensaren var söt idag igen. Trevligt liksom.

Mindre trevligt är ju hela fredagsgrejen. 10-11.30 har jag en föreläsning jag inte tänker gå på igen. Jag har ingen aning om vad dom pratar om. Har noll koncentration och då känns det mer eller mindre meningslöst att sitta där när jag kan vara hemma och göra vettiga saker istället. Efter det kommer det hemska tre timmarshålet. Nu har det funkat i och med att vi har jobbat på ett grupparbete för en annan modul på den tiden, men den presentationen är på måndag och sen är det tre timmar att slå ihjäl igen.
Därefter kommer det underbara seminariet som bygger på förmiddagens föreläsning. Det som är positivt är att vi faktiskt gör något på de här seminarierna. Det negativa är att jag inte förstår varför vi gör det.

Dilemma!

How could this happen to me

Hur hamnade jag här? Det är inte riktigt såhär jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig glida med lite i bakgrunden. Göra det jag ska och bidra med lite insikter och få ett bra betyg.
Så blev det ju inte. Min arbetsgrupp har utsett mig till gruppledare i Business context kursen. Jag vet inte riktigt hur jag hamnade där och jag är inte jättesmickrad.
Är väl i och för sig kul att alla skrek "You!" när jag lite förvirrat frågade vem som var vår gruppledare.
Det absolut roligaste är ju att vi har en grabb (eller grabb, han är nog iallafall 10 år äldre än vad jag är) som nog väldigt gärna vill vara våran gruppledare, men han är total igonorerad på den punkten. Jag tror inte han gillar mig, men det är väl nått jag bara får leva med.

Good girl gone bad

Nu har jag varit en extremt duktig tjej. Jag har gjort massa skola. Det känns bra, det känns riktigt bra. Många av veckogöromålen är ur vägen och jag kan fokusera på lite mer långsiktiga grejer.
Det är himla bra planerat till helgen. Då tar jag mitt pick och pack och åker till Haslemere. Två dagar i total ensamhet med bara en kattunge som sällskap. Hur bra som helst! Jag kan fokusera på min essay plan och jag kan tokmysa med katten.


Är han inte ljuvlig? Ni förstår inte hur lycklig jag är som ska få klappa ett djur! Det är som julafton!

You can't always get what you want, but this time I did

Känner en enorm lycka över att dom har skjutit ihjäl Gadaffi. Det var det enda rätt. Jag vet att massa människor tycker det var fel, men i vilken värld hade inte det här slutat med hans död?
Personligen tycker jag det är bättre såhär. Han var rädd och ensam, precis som alla oskyldiga (och säkert några skyldiga) han dödat och torterat genom åren. Inget kan någonsin ändra alla förlorade liv och splittrade familjer, men det här ger det hela lite rättvisa.
En rättegång hade ändå slutat med ett dödsstraff. Han hade haft tid att förbereda sig och acceptera det hela. Det hade inte varit rättvist.

Idag gjorde det libyska folket världen en tjänst. Såg till att en psykotisk man med storhetsvansinne lämnade den här världen med skräck i ögonen.

Jag är iallafall lycklig!


I don't wanna wait for you

Ibland förvånas jag över människors ombytlighet. Eller människors ytlighet. Kan man inte bara stå för den man är och vad man tycker? Om man brukar hålla sina åsikter för sig själv kan man inte göra det nu också. Måste man vara den där som klistrar på ett falskt leende och plötsligt är bästa vännen? Nej, jag går inte med på det. Inte nu, inte någonsin!


What if I change the world

Blev mycket lycklig på affärn idag. Hittade äntligen "vanliga" popcorn! Inte sånna där muppiga micropopcorn, utan fräscha, poppa på spisen popcorn. Ser verkligen fram emot att poppa dom nån kväll och mysa med en film.

Tänk att så lite kan gör en så glad!


Dancing with tears in my eyes

Blev lite upprörd på tuben.
Var en jättesöt hund som åkte med sin (i mina ögon) arga matte. Hunden däremot verkade vara en riktigt positiv liten grej.
Kommer iallafall till Paddington och där ska dom av. Matten reser sig upp och håller hunden jättekort.
Alla som varit på Paddington på förmiddagen vet att det är sjukt mycket folk där och dessutom är det ett rejält glapp mellan tåget och plattformen.
Matte går av, men innan hunden hunnit av började folk gå på. Hunden missbedömmer avståndet och halkar ner med bakdelen mellan tåget och plattformen. Ungefär här började jag nästan gråta. Och vad gör kvinnan? Jo, sliter upp hunden med kopplet så den flyger rakt in i massa ben och sedan släppade hon den en bra bit.
Usch! Antingen bär man sin lilla hund när man ska av tuben eller så tar man sig fram på nått annat sätt.
Ganska upprörd nu!


Good morning sunshine

Nu är det höst på riktigt! Härligt, men kallt. Igår frös jag när jag tänkte på att gå ut. Än så länge är det en helt fantastisk höst hör. Underbara färger och solen strålar nästan varje dag. Precis som det ska vara.
Fast ska jag vara helt ärlig längtar jag lite efter en riktigt höstskur. Tänk så mysigt att få sitta inne, mysa med en kopp te och höra regnet slå mot rutan. Sånna dagar gör också livet värt att leva.

Har tagit en lite slapp morgon; duschat, ska käka frukost och sen ge mig iväg till campus på Regent street och spanska. Tjoho! Om det är som förra veckan är det de bästa två skoltimmarna på hela veckan!

Made up my mind

Nu har jag fattat ett svårt beslut. Det känns bra. Jag kommer inte ångra, men jag kommer inte vara helt tillfreds med mitt liv förrns allt är klart och jag kan berätta för dom som behöver veta.
Kommer dröja ett tag, men under tiden kan jag berätta en underbar nyhet.

Har hittat ett Starbucks på campus! Och där får man chailatte för £1.45!!!! Mindre än halva priset om man går till Starbucks utanför campus. Har också insett att det finns ett Costa, fast det är inte lika roligt för där finns inga chailattes!


Forever young

Jag måste igen säga att den här jävla PPDT skiten är bland det mest värdelösa jag någonsin gjort. För att vara någon som ska motivera, inspirera och utveckla oss är den här kärring helt clueless.
Tror hon på allvar att hon ska få respons från oss när hon står och läser innantill från ett papper som det uttryckligen står i vår handledning att hon ska visa som en powerpoint?!
Att hon sedan går vidare och flippar på någon stackare som råkar viska något och börjar gasta om att om han inte är tyst får han lämna rummet och måste få special permition för att få komma tillbaka nästa vecka. Skojar hon?
Och i nästa andetag vill hon att vi ska komma till henne om vi har några problem; personliga och studierelaterade. Hur förväntar hon sig att vi ska komma till henne om något när hon är helt galet schizofren?!

Det roliga är att alla sitter helt döda; leker med mobilen, kladdar på block, tittar ut genom fönster och frågar hon något får hon ingen respons, men hon märker inte.
Tur att det är bra stämning i gruppen iallafall och alla har lika tråkigt så vi kan gnälla om det efteråt.

You can put the blame on me

Såhär hot är jag idag


Between heart and mind

Jag har ett problem. Eller det är inte ett problem. Det är snarare ett dilemma.
Jag har fått ett erbjudande. Ett riktigt smaskigt erbjudande. Det riktigt kliar i fingrarna.
Som med allt finns det såklart nackdelar med erbjudandet, men jag är ganska säker på att fördelarna väger upp i det här fallet.
Min nuvarande position har också fördelar, men här är nackdelarna fler.
Fler nackdelar, men inte nödvändigtvis lika stora. Men många små kan lätt bli ett större berg än få stora.
Igår var jag nästan säker på att jag skulle ta erbjudandet, men sen hände nått och jag insåg att min situation inte var så farlig.
Egentligen vill jag nog ta erbjudandet, men är lite rädd för att säga det till de berörda som jag skulle lämna. Inte en bra anledning alltså.
Känner att jag behöver stöd och goda råd här.

HJÄLP!


Dåligt bloggande

Dåligt bloggande på sistone och det ber jag om ursäkt för, men jag har inte hunnit och när jag faktiskt har hunnit har jag inte orkat.
Egentligen orkar jag inte nu heller, men jag kände en liten längtan efter bloggen igen.
Fullt ös sen i torsdag. Helt härligt hela tiden. Ut i Fullham i torsdags, kom inte hem, åt mysfrukost och myset hos Becca på fredagmorgonen, skola hela dagen, snabbt hem och käka, iväg till Battersea för barnvaktande, hem och kollapsa i sängen, upp och möta MädzWaterloo, sightseeing i London, iväg till Westfield, mumsig sushilunch, hem och tagga till, förfest med Mädz, Becca och Lina, utgång som slutade i Clapham, Mädz och jag campade hos Becca, mys sunday roast lunch i Fullham, hem och vila upp oss, kolla på Vampire diaires, följa med Mädz tillbaka till Waterloo, hem och bara vara.

Det är mitt liv sen i torsdagskväll i korta drag. Hur kul som helst och underbart att fått mysa med Mädz.

Lycklig tjej

Glad tjej! Världens bästa Madde är i landet! Och kommer nästanhundrasäkert hit i helgen! Och om allt går precis som det ska (klart det kommer gå som det ska) så kommer hon flytta hit! Hur bra är det?! Jo, ganska jävla jättebra! Jag är peppdeluxe!


Ny grej på G

Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag fick barnvaktsjobbet!

Kanoners ju! Lite extra klirr i kassan och att ha något att göra. Mamman är supertrevlig svenska och barnet är hur söt som helst. Lite yngre än barnen jag brukar passa, men det funkade ju bra med småbarnen i sommras. Barn brukar gilla mig, vi får hoppas att det håller i sig.

Så imorgon ska jag passa honom för första gången. Ska bli jätteroligt och spännande!

Wish me luck!

Hopelessly, I give you everything, but I won't give you up

Första spanskan idag. Jag är inte rädd längre. Skön blandning av folk och väldigt avslappnat. Och, det absolut bästa, jag var inte äldst! Den ni! Och det fanns dom som var mycket äldre! Hallelujamoment liksom!
Kul var det iallafall. Känns bra, tror det här kommer ge mer än 6 år av spanska i Sverige.


Missing you

Konstigt nog tror jag att jag saknar dom mer än vad dom saknar mig. Undrar varför?


Ibland känns det som jag slösar bort min tid

Jag vet inte vad det är, men varenda gång jag börjat universitetet (ja, det är ju några gånger nu) får jag alltid ett intryck av att lärarna verkar tro att vi är dumma i huvudet.
Att läsa här i England är mer som att gå i grundskolan, vi läser flera ämnen paralellt, på fast tid varje vecka. Och det är klart man kommer hitta några riktiga nötter i lärarkåren då.
Min PPDT är ett underbart exempel på misslyckad lärare. PPDT står för Personal and Professional develpoment tutor typ. Och man kan väl tycka den kvinnan ska vara ambitiös och försöka engagera oss, det är liksom det hon är där för. Utveckla oss, vi har alltså en kurs som bara ska bygga upp oss själva.
Kvinnan är ungefär lika inspirerande som att titta på målarfärg som torkar. Hon kan inte svara på frågor och hon låter oss göra saker som vi kan göra hemma om vi verkligen behöver veta det.
Jag menar vad har jag som svensk för jälva användning för ett hypotetiskt scenario där en kines behöver förnya sitt visum?! Känns inte som det någonsin kommer hamna på mitt bord.
Vi har nu haft henne i tre veckor och alla sitter där och känner ungefär samma grad av engagemang. Ungefär noll och inget. Att hon dessutom är lite smågring gör ju inte saken bättre.

Det är sånna gånger som jag känner att jag slösar bort min tid. Tänk vad mycket roligt och utmanande jag hade kunnat göra istället för att sitta där och bli lite halvsnäst åt. Jag är för fan i London! Här kan vad som helst hända och jag slänger bort det!

Nej, nej, nej, nej, nej

Idag var nog första gången på hur länge som helst som jag vaknade upp med känslan nej, jag vill inte. Jag minns inte senast jag vaknade och inte ville gå upp. Haha. Jag är bara trött. Helt utmattade. Tog och dusch och det gjorde lite, men den där riktiga motivationen att klä på sig och gå på föreläsning vill inte riktigt infinna sig.
Illa, illa, tycker jag, men vi sk nog kunna göra nått bra av den här dagen också.

Om inte annat ska jag tvätta och byta sängkläder ikväll. Det är ju ganska upphetsande eller nått.

Later is better then never, but you're not getting a later

24 timmar senare. På väg hem. Knäpp natt. Roligt var det iallafall.   Dans, sprit och roligt sällskap. Precis som det ska vara.  Vet inte vart jag varit eller hur jag kom dit. Tur att jag får landa hos Becca och mysa i sängen hela dagen. Film och pizza. Underbar dagen efter.  Nu är det hem och plugga som gäller. Känns som en bra avrundning på helgen.

Oh, koncentrationssvårigheter AB

Föreläsning. Perspective on organisations. Och jag har INGEN aning om vad han pratar om.
Det är säkert jätteintressant, men mitt huvud är överallt utom här. Känns ju sådär, men nån måste väl vara okoncentrerad också.
Hungrig som en giraff är jag också, men har ju tre och en halvtimme att slå ihjäl sen. Då kan man äta.


Life sucks and then you die

Kanske för vissa, men är man i den bästa staden i världen med världens godaste Chai latte i hand och man har dansat hela natten är livet ganska underbart!


En bra dag

Har gjort massa nyttiga saker idag. Varit på banken, betalat räkningar och bondat lite mer med flk.
Insåg idag att den dötrevliga australiensaren och jag har fler klasser ihop. Tummen upp på det! Synd bara att jag inte visste det förra veckan när vi delade upp oss i grupper.

Iallafall tog vi båda mod till oss och gick till Registry office för att försöka byta bort vårt Principles of marketing seminarium. Det ser mörkt ut på den fronten, men då kan vi ju bonda ännu mer. Söt kille!

Ikväll är det utgång på Elk med Rebecca i Fullham. Spännande, Rebecca har satt ribban högt för stället.

Ett skratt som gör mig lycklig



Lollos skratt är det bästa som finns. Man blir alltid glad när man hör det. Alla borde ha en vän med ett skratt som Lollo.

You've been fading away since yesterday

Jajamen, bra dag idag. Varje dag är alltid lite bättre. In your face. Det här kommer bli underbart!

Stryk det

Det är inte alls mulet och kyligt. Det är soligt och rätt varmt, men blåser gör det iallafall.

Kom ihåg: Chai latten på Café Nero är fruktansvärd!


Nu kom hösten tillbaka

Nu är hösten tillbaka. Känns skönt på ett sätt.
Kändes lite surrealistiskt med 30 grader varmt och höstlöv som föll från träden. I vilken värld händer det?
Nu är det iallafall mulet, blåsigt och mer lämpligt oktoberväder. Det absolut bästa med vändningen i vädret är såklart att jag nu har väder anpassade kläder igen. Kändes sådär att dra på sig samma kjol och linne för tredje dagen i rad bara för att det var det enda som gjorde att jag inte svettades ihjäl.

I eftermiddag ska jag iväg och träffa en familj som jag kanske kan få lite barnvaktsjobb hos. Tummen upp åt det!

En mer eller mindre meningslös eftermiddag

Första seminariet i Principles of marketing kan sammanfattas som helt meningslöst på det akademiska planet och lite mer meningsfullt på det sociala planet.

Seminarieledaren inleder det hela med att komma inlufsande typ fem minuter försent utan att säga ett ord. Ägnar fem minuter till att försöka få igång datan. Sen verkar det som att han kommer på att han har en klass med tjugo personer framför sig och börjar med vad jag tror är en presenation av sig själv. Sen får vi presentera oss. Gick smärtfritt. Han fortsätter med att få ur sig något som hade något med datan att göra. Han verkar inse att det inte kommer funka så han delar in oss i grupper för att disskutera olika frågor om veckans case. So far so good.
Att han sen lät oss prata i ungefär 30 minuter för mycket, var ju en mindre bra grej och att hans sammanfattning var mer eller mindre obegriplig var ju inte heller någon höjdare.

Jag vill verkligen påpeka att jag inte är dum i huvudet som inte förstår den här mannen. Han har den skummaste brytning jag någonsin hört, nån form av afrikansk brytning. Australiensaren och dansken i min grupp var lika nollställda.

Min grupp ja, det var en spännande kombo. Cyprioten som var döskön, men han hade inte riktigt någon koll på vad vi höll på med. Engelsmannen som verkade mer förvirrad än något annat och desperat i sina försök att ha något att säga. Dansken som var extremt jobbig, en sån där knowitall som egentligen inte visste någonting. Fick onda ögat av honom när jag fick beröm för min djupa insikt och han inte fick någon uppmärksamhet alls. (Med tanke på att jag inte riktigt förstår läraren kanske han inte alls berömde, men jag utgår från det). Sen hade vi australiensaren, en astrevlig och söt kille. Den enda man kunde bonda med. Eftersom övriga två (bortsett från cyprioten som satt för långt bort) verkade ha lika mycket personlighet som två tomma mjölkkartonger så kändes det underbart med någon att faktiskt prata med.

Så sammanfattningsvis, värdelöst seminarie (funderar på att fråga om man kan byta grupp) och trevlig bondingtime med söt kille.

Lite lagom läsning

Bara cirka 3500 sidor att plöja igenom innan jul


Vardagslyx

Hurtbulle jag är då!
Vaknar och går direkt ut på en timmes promenad. Okej, jag hade tt misson. Jag skulle till Post office för att hämta ut några skolböcker, men jag hade kunnat ta bussen. Fast det var ju perfekt väder ut. Lite svalare än det varit tidigare i veckan och lagom mycket sol. Vem vill klämma in sig på en buss då?


Lyxade dessutom till frukosten med lite färska hallon i gröten. Det är gudomligt gott! En dusch på det här så är jag fit for fight sen.

Helt plötsligt är det inte lika självklart längre

Vad är det som får mig att tro att jag är bättre än någon annan? Och vad är det som får mig att tro att jag är sämre än någon annan?

Min attityd mot människor är just nu att jag antingen är bättre eller sämre än dom. Jag kan inte umgås, prata eller bara vara i närheten av folk för att antingen är dom för obetydliga för mig eller så är jag (i mina ögon) för obetydlig för dom. Vad är det för jäkla inställning?

As from now ska jag försöka ändra på det här. Jag ska inte tro att alla som pratar med mig har en baktanke. Jag ska inte avfärda folk utan att ge dom en chans.
Jag ska ge folk en chans!


What a night

Kul natt... Eller nått. Galet trött igår, vilket i sig är lite konstigt eftersom jag spenderade större delen av igår med att göra absolut ingenting. I vilket fall som helst så var jag i säng vid elva tiden. Helt utmattad och redo för en skön natt. Well that didn't happen. Känns som att jag inte sovit något alls, bara legat och vridit och vänt på mig. Det var för kallt, det var för varmt. Ingenting var bra.
Jag har alltid varit en dålig sovare. Det tar sjukt lång tid fö mig att somna och jag vaknar för minsta lilla, men det här var löjligt.

Någon som har några tips på vad man kan göra när man inte kan somna?

Sommar, höst eller mittemellan?

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Det är den 2:a oktober och det är varmare än det varit på hela sommren känns det som. Visst, jag har hört att det var varmt i Sverige överlag, men på Öknehult hade vi inte toppenväder alls. Det var inte riktigt dåligt väder, men det var inte sommar. Skönt kan man kanske tycka, men jag älskar varmt så jag tyckte inte det.

Nu är det iallafall närmare 30 grader här i London. Det känns inte tråkigt på något sätt. Det enda som känns sådär är att jag räknade med höst när jag åkte hit. Jag räknade med regn och rusk. Jag räknade med varma kläder och skor. Nu måste jag rota fram allt somrigt jag har i garderoben och hoppas på att det passar ihop på något sätt.

Om inte annat älskar jag solen!

Hur är vädret hos er?

Ja tack gärna

Mums och allt sånt. Välkommen whenever!


Inte lika trött och sliten längre

Två tröttna och slitna tjejer som var ute igår. Det blev en tidig kväll. Tror jag var hemma vid tolv. Ganska roligt ändå, ända tills tröttheten slog till. Då tog all energi slut direkt. Summa av kvällen: Blev bjuden på drinkar av söt bartender Alla pratar med en för att man är blond Geelong är mitt favortlag i AFL Jag är inte riktigt 100 på exakt vilken sport det var, men det var kul ändå

På väg mot nya äventyr

Mot Sheperd's Bush


Trött och sliten

Trött tjej. Utegång. Hem till Rebecca. I säng vid 5. Upp vid 9. Bussa mig runt halva London. Hemma. Äta en banan. Dricka massa vatten. Ta en dusch. Gå och sova. Vakna. Laga mat. Fixa i ordning sig. Gå ut igen. Vilket liv alltså