Lite lagomt stelt

Trött tjej, tycker det beskriver mig rätt bra nu. Varit här i tre dagar och jag är redan trött. Kan säkert bero på  att jag sover ungefär lika bra som nån som inte sover så mycket. Härlig slutsats där känner jag.
Nej, men sovandet funkar inte riktigt just nu, men det kommer nog när jag blir alldeles för trött.
Att jag är lika stel i kroppen som en stålbit är också roligt, men det går ju över. Haha, har inte ridit på två veckor och ridit två dagar i rad nu och det känns verkligen. Rätt lustigt faktiskt.
Imorgon är det iallafall ledigt och då blir det mys på hög nivå!

På sköna, gröna Öknehult

Nu är jag äntligen här!
Det tog en evighet att åka, tror det tog närmare sex timmar med omvägar, toapauser och bilköer. Har aldrig tagit så lång tid, men framme är jag.
Härligt värre och ikväll ska det grillas!

Dagen blev precis som planerat

Underbara, fantastiska, lediga söndag!
Om ni bara visste hur länge jag väntat på idag. Min första helt lediga dag på jag vet inte hur länge. Idag har det inte varit något, inget jobb, ingen tävling, ingenting! Och det blev en helt underbar slapp dag!
Sov till 11, i och för sig kom jag hem 3.30, men det känns ändå fint att kunna sova längre än till klockan 6. Efter det har jag kollat på film och sovit lite till. Började lite lätt med lättsamma She's all that, precis sådär lagom mysig och präktig. Avslutade med Vicky Christina Barcelona, en härlig film, men med ett lite halv trist slut. Kunde det inte blivit annorlunda?
Har också varit ute hos stjärnan och fixat henne.

Det gick ju sådär

Ja, det gick ju sådär med bloggandet. Ska verkligen försöka att göra det här ordentligt. Nu kommer ju tiden finnas om inte annat. Senaste veckorna har det varit jobba - hem och sova. Så kommer det inte se ut längre. Jobbar min sista vecka på stallet nu i veckan, sen åker jag ser till härliga sommarjobbet och är där i några veckor. Och sen börjar framtiden och allvaret. Grekland i augusti och sen LONDON! Jag är så lycklig över London att jag inte kan vänta alls!