Första provridarna kommer idag

Idag kommer första provridarna för att prova prinsessan. Känns lite läskigt att det är på riktigt, men jättebra på samma gång. Hon behöver någon som vill satsa på henne i framtiden när jag inte är här längre.

Men, jag har aldrig gjort det här förut, hur gör man? Vad ska man säga? Vad ska man visa? Det är så mycket att berätta och visa.
Hoppas hon sköter sig iallafall! Håll tummarna nu! Och kom gärna med tips på vad man vill veta/se som köpare!

Ett eget språk

Min bror har planer på att lansera ett nytt språk. Är det gångbart i dessa tider?
Han tänker inte lägga ner någon tid på det eller ge ut nån ordbok, men det kanske funkar ändå?!
Skämt åsido hat dagen varit fin. Fin häst på träning och rätt trevlig eftermiddag hos morgon. Nöjd med dagen!
Vad har ni gjort idag?

Filmtips!

Om jag ska spendera hela sommaren ute i skogen (med fantastiska människor såklart) måste jag ladda upp datorn med bra filmer och det betyder att ni måste tipsa!
Nytt, gammalt, romantiskt, thriller, action, tecknat - det kvittar! Lite tips tas tacksamt emot!

Tävlingen igår

Igår var det final i div 2. Det var Aros RS som anordnade och jag red LA:4 och MSV C:1.
Min uppvärmning inför det här var väl inte den bästa, inte rida på två veckor, rida i fredags och tävla igår, men det är sånt man får ta.
Tyvärr syntes det att vi inte var helt på samma sida igår och det syntes framförallt i resultaten. I LA:4 fick vi ihop ca 58%, helt okej, men vi borde ha gjort något bättre. Mycket slarivgt i andra bakdelsvändningen, min väg i vänster förvända var usel, ryggningen och fattningen efter det var inte helt på topp. Däremot var första bakdelsvändningen riktigt bra och höger förvända klockren.
Sen var det bara att ladda om i en timme och sen ge sig på lagklassen och Msv C:1. Här var det på kandaret och lite mer avancerade grejer som kom in. Höger skolorna var toppen, vänster öpnna bra, men vänster sluta sämre. Det är egentligen jättekonstigt eftersom hon hela tiden har haft lättare för vänster sluta och inte höger, men nu har höger släppt helt och bara flyter på. Travökningarna var bättre här och höger förvänd funkade igen. Enkla bytena blev katastrof och likadant vänster förvänd. Det blev ca 56% här.
Helt okej med tanke på min uppvärmning och det bästa av allt! Laget kom inte sist för en gångs skull!

En speciell dag för lilla mamma

Mors dag idag alltså. Som skötsam dotter har man såklart skaffat en present. Eftersom det redan är överlämnat kan jag tala om att det var ett Trisslottpaket. Fyra lotter i en lyxigare förpackning, speciellt för Mors dag.



Kan tyckas lite tråkigt med lotter, men finns det något min mamma uppskattar är det lotter och liknande.
Vad fick er mamma idag?

Annonsen här också: Trevligt sto till salu

9-årigt skm sto (f.02) polsk import, 160 cm till salu. 
Har vinster upp till LA:4 och startad MSV C. Placeringar upp till 1 m hoppning, startad 1.10, hoppad banor på 1.20. 
Gått terräng utan problem. Helt orädd i naturen och på hinder, hoppar det du styr på. 
Funkar bra ensam och i grupp. 
Kan dock bli lite vaktig, men har aldrig sparkat någon när jag suttit på. I stallet testar hon gärna vid sadling och borstning runt sadelgjordsstaden, men struntar man i det ger hon sig. 
Jag har henne lös på gången och kan gå iväg och hon står kvar. 
Snäll att lasta, sko, klippa osv. 
Tycker om att tävla och visa upp sig, en klippa på träning. 
Det hon gör är att hon småhugger efter en när man kommer med sadeln, inte så att hon träffar, men folk kan uppfatta det som obehagligt. Jag själv tänker inte ens på det, hon skulle aldrig drömma om att träffa. Man kan stå och mysa med henne hur länge som helst. . 
Hon är snäll att bada, jag har gjort det med slangen i en hand och grimskaftet i andra, men hon tycker inte att det är överväldigande roligt att bli duschad, trampar runt lite. Bada i sjö däremot tycker hon är helskoj. Jag har henne som sagt lös på gången och kan gå iväg och vara borta en bra stund och hon står kvar när jag kommer tillbaka. Man ska ju aldrig säga att en häst är 100% trafiksäker, men hon är så trafiksäker det går att bli. Hon bryr sig inte om saker överhuvudtaget utan chillar för det mesta. Hon är lätt att lasta, har börjat lastträna henne ensam och hon har gått på alla gånger.





Vi finns i Uppsala

Pris 80000:-, men kan absolut diskuteras med rätt köpare. Viss utrustning kan köpas till vid behov.
Kontakt: 070 521 88 38 alt. [email protected]

Ännu mer shopping

Blev lite mer shopping igår innan bion. Så går det när man kommer ner alldeles för tidigt och inte har något att göra.

Cubus blev det ett linne och ett par shorts, 2 nagellack (bara för tjejen i kassan sa att de hade ett bra pris på nagellack) och två tunkior att ha i sommar.
VILA blev det en tunika och ett linne
HM blev det en cardigan och 2 par tajts
Bara sånt man behöver alltså, jag har inte alls ett problem;)

Taggar för tävling

Imorgon är det dags för finalen i dressyrallsvenskan div 2. Det är första säsongen jag och Ponti rider de här klasserna och det har väl inte gått strålande för vårt lag direkt. För mig individuellt har det däremot gått bättre och vi har lyckats få med oss rosetter hem från nästan varenda tävling i år. Jätteroligt att vi ha kommit så långt!
Imorgon är det iallafall förklass LA:4, Charlotta Ingvarsdotter som dömmer. Senast vi red den klassen för henne vann vi, så lite press där.
Därefter är det lagklassen, Msv C:1 som döms av Roger Ohlson. Honom har jag aldrig ridit för, men har en känlsa av att han håller en rätt hög nivå. Det är ju bara andra Msv för vår del, så vi tar det hela med ro och satsar på att göra ett bättre program än förra gången.
Roligt ska det bli iallafall! Håll tummarna nu!

Jag tror jag är kär.....

Har precis varit och sett Water for elephants och den var bara helt underbar!
Och min kärlek till Robet Pattinson blev bara större! Han är nog den sexigaste mannen på den här jorden! Kände bara hur jag satt med ett fånigt leende hela filmen. Han är underbar!
Jag vet inte vad jag ska säga mer än att om jag kunde skulle jag gifta mig med honom här och nu. Han har alla kvalitéer en man behöver; utseende och är britt. Vad mer kan man begära?!
Och ja, jag gillar det lite sunkiga, äkta mr Pattinson och inte tramsiga Edward Cullen stilen. Nej, nej, lite ofräschare, lite sexigare;)

OS biljetter

Är seg som få, men vill ju egentligen gå på OS i London när man ändå ska vara där. Nu är frågan vart man får tag på dem?
Det ska finnas en tysk sida där man får de biljetter man vill ha direkt. Till skillnad från alla andra där man får lägga in och önska biljetter till olika grenar. Kanske får man alla biljetter, kanske får man inga.
Den här tyska sidan ska i princip vara som att köpa vilka biljetter som helst, till vilket evenemang som helst. Man får det man vill ha och betalar för det där och då.


Är det någon som vet vad jag pratar om?



Var dessutom inne på Englands biljettsida och där var biljetterna grymt mycket billigare än de som vi i Sverige hade möjlighet att köpa. Hur kommer det sig? Ska utlänningar behöva betala mer? Det verkar ju konstigt, då hela OS är enormt kostsamt och ju fler turister som kommer för att titta är ett stort plus för den engelska ekonomin. Folk borde uppmuntras att resa till London OS 2012!
Kostnaden för att bara var där under den tiden kommer vara helt sinnessjuk, då kan man tycka att biljetterna vore det minsta problemet?!




Är det någon som försöker få biljetter? Till vad?


Sommarnöje




Glass i solen innan man åker mot nästa jobba - topp!


Water for elephants

Ikväll är det bio med min fina vän Mikkis. Vi hade en deal om Pirates of the Caribbean, men den råkade jag ju se i helgen... Ooops!


Som tur var finns det ju många andra filmer just nu och Water for elephants verkar ju grym. Robert Pattinson som är så snygg och urbrittisk att man bara vill svimma och Reese Witherspoon som är en av mina favortiskådisar, kan det bli bättre?


Är det någon som sett? Vad tyckte ni?

Bostadsjakten fortsätter

Bostadsjakten inför hösten fortsätter.
Jag hade fått ett boende på studenthem precis på skolan. Det hade varit guld, men så visade det sig att de ville ha 70 000 kr från september till maj. Terminen slutar i juni, så bara där var det ett problem. Det andra problemet var att de ville ha förskottsbetalt. Även om det i sig är en bra idé att förskottsbetala så man slipper tänka på hyra och liknande under året är det helt omöjligt för mig att få fram så mycket pengar på en gång. Det blev alltså ett nej tack på det boendet.
Har alltså börjat se mig om efter annat boende. Tack och lov har jag ju Lottie och vi har gjort dealen att jag ska komma lite tidigare till England, hjälpa till med pojkarna och samtidigt leta boenden i London. Helt kanonlösning! Det absolut bästa vore såklart om det lösts sig redan innan, men man får ta det som det kommer.
Ni som bor utomlands och framför allt i England/London, hur hittade ni boende?

Planerat till punkt och pricka

När jag går upp morgonen har jag ett schema jag måste följa. Om något stör mina rutiner rubbas min dag litegrann. Imorse var toaletten upptagen när jag kom upp, inte bra alls.
Jag går upp 5.35 och då är min destination toaletten. Väl där är det ansiktstvätt och insmörjning samt tandborstning, allt i en noga utformad ordninge. Först ansiktslotion, sen ansiktsvatten, sen borsta tänderna, därefter acnelösning och sist ansiktskräm. Därefter smörja in händer. Alltid samma lika, vart jag än är, när jag än är.
Därefter tar jag mig tillbaka till sovrummet för att klä på mig. Ska jag iväg efter jobbet eller till andra jobbet är det lite mer seriös klädsel med smycken och grejer. Ska jag bara vara på första jobbet är det inte så noga.
När det är klart plockar jag ihop det jag ska ha i väskan; plånbok, lypsyl, nycklar, mobil, hörlurar, busskort, parfym och mascara.
Därefter är det på med skor och jacka och promenad till bussen som gå 6.09 från min busshållplats. Frukost äter jag på jobbet.
Snabbt och väldrillat, precis så ska det vara. Tvångstankar deluxe på morgonen.


Hur ser er morgon ut?

Bra restauranger - tips tack!

Nu närmar sig min födelsedag med stormsteg och traditionen i familjen är att vi går ut och äter. Nu behöver jag tips! Vart finns Uppsalas bästa mat?
Vi brukar köra en trerätters med lite vin till, så vi snackar inte sushi eller kinesiskt. Utan en riktig restaurang.
Alla tips är tacksamma!

At work


Den här underbara utsikten har jag från kontoret.



Härligt att vara tillbaka på jobb nummer två.
Kan inte annat än älska onsdagarna. Börjar på första jobbet 7.30. Jobba till 11, iväg till jobb nummer två för att jobba så mycket jag hinner innan jag ska tillbaka till första jobbet och hålla lektioner 17-19. Ingen rast här inte. Bara att köra.


Vad gör ni denna härliga dag?


Home, sweet home?

Home, sweet home. Borta bra, men hemma bäst. Eller hur var det nu? Jag är inte så säker på det där. Det jag däremot tror på är att home is where your heart is.
Är iallafall tillbaka på svensk mark nu, det var lite osäkert där ett tag. Kom till flygplatsen i god tid för att göra mina inköp och det gick strålande. Hann göra allt i precis lagom tid till att vi skulle få en gate, men...... vi fick aldrig nån gate. Tiden gick och gick, men vi fick fortfarande inte någon gate. Fem minuter innan vi skulle lyfta fick vi en gate och det var bara att gå dit och sätta sig. Väl där blev vi aldrig påsläppta. Jaja, det är ju lungt det ska väl städas och grejas?. Nej, helt plötsligt ropar de ut att det inte är säkert att det lyfter något plan till Sverige för vår del. De väntar på besked från nått ställe.
Tack och lov bestämde de sig för att man vi kunde flyga Gatwick-Arlanda och vi kom hem bara en kvart efter tidtabell. Tur det!

Flygplatsshopping

Blev såklart lite shopping på flygplatsen idag. Tänkte att det var lika bra att göra av med alla kontanter. Vem orkar gå och växla i liksom?
Två halsband och två par örhängen från Accessorize
Mina älskade Victorias Secret grejer - bodylotion och duschcreme
Två riktigt cheesy "I love London"-tröjor från Tax free.

Sista morgonen - en stor diss till Sverige.

Dags att åka hem igen. Usch, jag gillar inte alls att säga åka hem. Det är inte hem, det är ju som att åka bort. Det här är hemma. Jag är så lycklig att det faktiskt kommer bli hemma på riktigt efter sommren. Här är jag som lyckligast och som bäst.

Självklart finns det saker jag kommer sakna från Sverige, alla underbara vänner såklart! Ni är guld värda och jag hoppas verkligen ni inte ser en flytt som ett slut. Det är en början, nya möjligheter och kommer ta oss alla i nya riktningar.


Kommer sakna familjen också, men er blir man ju inte av med vare sig man vill eller inte. Nej, skämt och sido. Det tar 2h20min att flyga hit, det är hur lätt som helst.


Jag kommer sakna hästarna och framförallt då Ponti, men det finns hästar här också och är det meningen att jag ska fortsätta med hästar kommer det lösa sig på bästa sätt det också.


Ska jag vara helt ärlig är det inget mer jag kommer sakna. Jag kommer inte sakna kulturen. Jag kommer inte sakna naturen. Jag kommer inte sakna vädret. Jag kommer inte sakna maten. Nej, Sverige är inget jag skulle hänga i julgranen. Litet och instängt med en jävla ingenfårvarabättreännånannan mentalitet. Kappvändare som heter duga och när det väl gäller att ta ställning sitter alla där och är för rädda för att säga nått.


Dagens diss går till lilla landet lagom, Sverige!

Stuck in a wonderful place

Islands vulkaner spyr ut aska och rök igen. Vad innebär det här för mig? Kommer jag komma hem? Det är ju frågan. Och om jag inte kommer hem imorgon som tänkt blir jag ledsen då?
Nej, det är jag säker på att jag inte blir, men det är däremot lite opraktiskt. Jag behöver komma hem. Har saker att göra och jag måste framförallt jobba. Det funkar inte att vara borta och roa sig på det här sättet.
Jäkla Island som ställer till det med sina vulkanutbrott, tur att det är ett vackert land så vi gillar dom ändå.


Hiss: Chai tea latte

Jag tror jag är kär! I en dryck. Alla vuxenpoäng med latte, utan att faktiskt behövr dricka en riktig latte. Starbucks Chai tea latte är helt outstanding god! Jag bara älskar. Nu vet jag att det är mer eller mindre sommar, men det smakar lite som julen.
Massa god och jag trodde inte jag gillade te med mjölk i, men det här är grejer det. Mums på alla sätt och vis! Hiss till det!


Ännu en grej som sänker Sverige. Vart är Starbucks? Vart är Costa? Jag vill ha lite hederliga komersiella kaffekedjor i landet!
Arlanda har fått äran att inneha Sveriges första Starbucks, men är det någon som faktiskt sett den? Vart ligger detta underbara ställe på Arlanda? Jag kan inte påstå att Arlanda är mitt andra hem, men jag är där en hel del och har ännu inte sett ett skymt av Starbucks.

Vet ni vart det ligger?!

Lite shopping idag också

Bäst att passa på när man har chansen.
En mysig, tunt stickad top och en helskön stickad cardigan från River Island. Hur härliga som helst och supersnygga!
Har man chansen att köpa tre par skor för under 100-lappen så gör man det. Allt från Primark.
Nu blir det bara lite shopping på flyplatsen imorgon. Har en del Victorias Secret hudvård jag bara måste köpa. Deras Pure Seduction serie är att dö för.

Stanna eller åka?

Fick ett sms i natt om att Lottie och Iain kommer hem i tid till att ta han om barnen, så jag kan bege mig mot London eller Guildford. Frågan är bara. Ska jag det?
Jag har ju hittat en helt underbar cardigan på River Island (vart annars?) som jag verkligen vill ha, men £32 är ju inte en del och så är det resa dit också. London blir det nog inte eftersom det blir en massa mer pengar, men Guildford är ju nära och bra. Kanske ändå?
Då kan man ju ta en fika på Starbucks också.....
Vad ska jag göra? Stanna hemma och ta det lugnt eller åka och shoppa lite till?

När Sverige inte räcker till

Ja, ni som känner mig vet ju att jag inte tycker att Sverige är något att hänga i julgranen direkt. Inte ens på snackssidan lyckas de.
Jag vill verkligen hissa Kettle chips! Tack och lov har en del sorter börjat poppa upp i Sverige (på Ica Maxi i Stenhagen bland annat).
Bästa sorten är lightly salted. Som också finns att köpa i en butik när dig.
Vill också passa på att hissa ismaskiner i frysen. Hur bra som helst med ett litet tryck och så har du iskall dryck sedan.

Serietorka - tips tack!

Jag börjar få serietorka. Alla serier jag följer börjar ta slut för säsongen! Och sånna säsongsavslutningar sen? Gossip girl, Vampire diaries och How I met your mother. Hur kan de bara sluta när det är så himla spännande? Och hur ska det gå på Greys anatomy? Har sista avsnittet på säsongen kvar där. Har några Criminal minds kvar också. Tänkte ta mig an dom ikväll.
Tur att det snart är dags för en ny säsong av True blood, så man tar sig igenom sommaren utan problem.
Hursomhelst, jag kan inte bara sitta av hela sommaren utan något att glutta på under regninga dagar, så nu behöver jag tips. Vilken serie får man bara inte missa?


Följer ovanstående, Bones, House och Big bang theory. Har även kollat hela Lost och Harpers Island. Vad har jag missat? Vad följer ni?

Veckans inköp


Detta härliga linne från River Island och den här enkla cardiganen från New Look. River Island är ju som sagt bästa, hittar alltid 100 grejer jag vill ha, New Look däremot är det lite mer sällan jag hittar nått jag gillar.

Ett helt gäng med örhängen och två långa halsband från Primark. Älskar Primark, där kan man få alla basgrejer för nästan ingenting.
De här skorna från Peacocks. Är inte 100 på det vita sandelerna, men de får väl följa med hem ändå. Kan nog vara snyggt i sommar ändå.

Trodde aldrig jag skulle uppskatta att sminka mig så mycket

Jag njuter något otroligt över de här "civila" dagarna. Jag kan sminka mig, ha kjol, fixa håret, fixa naglarna och bara ägna mig åt att piffa till mig. Det är helt otroligt vad jag saknar att kunna göra det.
Missförstå mig inte, jag älskar mitt jobb, det är roligt, omväxlande och jag har världens bästa arbetskamrater, men det finns ju inget utrymme för piff.
Jag kan knappt vänta till hösten, då kan jag ägna mig åt sånt så mycket mer. Jag kan faktiskt fixa mina naglar på riktigt, jag kan skaffa en frisyr som kräver underhåll och jag kan ägna mig åt att fixa den perfekta vardagsmaken.
Underbart och fantastisk är det iallafall och ännu en underskattad grej, ni som gör det varje dag vet inte hur lyckliga ni är. Det mest spännande jag kan ägna mig åt är att göra en kroppspeeling nån gång ibland och smörja in mig med gott dotande lotions. Inte jättespännande.
Hiss till egen vård alltså! Nu åker jag till Woking för lite shopping!

En underskattad man

När jag strövade fram i Londons tunnelbana stirrade jag plötsligt in ett par extremt sexiga ögon. På en reklamskylt har vi ingen mindre än Colin Firth och reklam för The king's speech. Jag har alltid tyckt att Colin är en man som är trevlig att titta på, på sitt lite strama, brittiska vis, men när jag såg honom på den här reklamen var det helt plötsligt någon annan jag såg. Han var ju sjukt het! Kom nästan av mig ett steg och blev tvungen att stirra lite längre. Vilken blick, vilken min, vilken man. Mums.

Den som kan titta på den här bilden och inte vilja veta mer om vad som döljer sig bakom den blicken... Ja, jag finner inga ord för den personen. En enorm hiss till Colin och hans strama, sexiga brittiska sätt!


Tiden springer iväg

Oj, klockan är redan nio, ja, här alltså. Jag tycker inte jag har gjort något vettigt idag. Varit på bio med två galna pojkar. Varit på Pizza Hut med två galna pojkar och en stackars kvinna som kollapsade på gatan utanför vårt bord, mer spänning än vi hoppats på. Varit inne på GAME med två hysteriska pojkar som skulle ha ALLT. Allt jag skulle ha var en födelsedagspresent till kalaset imorgon.
Inom parantes måste jag säga att mina benhinnor dödar mig! De gör så ont att jag vill gråta. Ajaj! Enda gången det inte gör ont är när jag går i uppförsbacke. Varför är det så? Någon vis kvinna eller man som kan svara på det? Egentligen förstår jag inte varför jag får så ont, fick det förra vändan jag var här också. Jag menar, jag går ju fruktansvärt mycket i jobbet, så det borde inte vara värre att gå runt lite här, men uppenbarligen. Smärta är namnet iallafall!
Förövrigt får jag skavsår i öronen av Oliver, men jag gillar honom ändå :)

Ännu en härlig dag

Och vi styr stegen mot Guildfod för lite lördagsmys med bio. Pirates of the Caribbean - On stranger tides är vad som står på schemat. En dag kan ju inte bli bättre än att spenderas tillsammans med kapten Jack Sparrow.

Ser väldigt inhemsk ut

Ser tydligen ut som en inbiten Londonbo. Idag har inte mer än tre vilsna turister frågat mig om vägen till olika härliga turistattraktioner.
Tyvärr har jag varit tvungen att göra dem besvikna. Jag har ingen aning om hur man kommer till Tate Mordern från St. Pauls. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte hur man kommer till Tate Modern .punkt.
Jag kan inte heller säga vilken tunnelbana som går till British Museum.
Jag kan däremot säga hur man kommer till Buckingham Palace från Embankment. Och jag gjorde en stackars turist lycklig.
Det är också en sak jag funderat på. Jag är ju en sorts turist när jag glider fram längs Londons gator, men jag blir fruktansvärt irriterad på alla turister. Jag ser mig inte som en av dem och jag tycker inte om när man tvärstannar, går jättelångsamt eller gör 90 graders svängar. Sluta! Försök få lite flow i gången istället. Jag lovar att alla blir mycket gladare av det!
En riktig Londonbo? Tack, tack!

Vi är alla terrorister....

Iallafall enligt den käcka mannen vid Oxford Circus iklädd en "I <3 people" tröja. Där stod han uppflugen på staketet vid nedgången till tunnelbanan. En  megafon i handen och ett helt fantastiskt tal på lager. Han hade en mycket härlig inställning till mänskligheten, istället för att tro det bästa om folk ska vi förutsätta att alla är möjliga terrorister. Ser vi någon gå med en ryggsäck ska vi förutsätta att den är full "explosives" och genast kontakta polisen. De har ju ändå inget viktigt att göra, så vi måste ge dem något att göra. Det var hans fantastiska slutsats. Vi är alla terrorister och polisen är meningslös.
Inne på Top Shop vid Oxford Street kan du stoppa fötterna i en härlig liten pool med fiskar simmande runt fötterna som så snällt rengör dem. Lite längre ner på gatan har vi Selfridges som just nu har en "Save the ocean and fishs" kampanj. Undrar vad de tycker om Top Shops fiskpool?
Har även lyckats kila förbi scientologkyrkan i London. Härligt ställe! Hade kanske kunnat kändisspana där.
Min kulturella/billiga dag i London sprack kan man ju säga. Började väldigt hurtigt med en promenad längs med Thamsen mot St Pauls Chatedral för att hitta ett shopping centrum jag hört om. Redan där kan man ju tycka att min billiga dag sprack, men hela anledningen till besöket var att åka upp på taket och kolla på utsikten.... Och vilken utsikt sen! Man såg hur långt som helst. Super!
Sen drog jag mig upp till Oxford Street och självklart River Island, en helt fantastisk affär! Jag vill nog sträcka mig till att det är den bästa affären jag vet! Dom har verkligen lyckats hitta mig. Där blev det en härlig top. For vidare till Boots för lite sminkinhandling. Gillar märket 17 och finns bara i här, så bäst att passa på. Blev även en cardigan på New Look. Sen blev det självklart besök på Starbucks och Costa. Starbucks vinner slaget om sommarens bästa kylda dryck.

Sun is shinning and I'm going to London

Kan det bli bättre? Skinande sol, glatt humör och London?! Nej, det är nog den ultimata dagen. Love it!

Är så där ruskigt lycklig

Det bara känns i hela kroppen. Jag är alltid så lycklig här. I England. Det är det här som är hemma. Solen har skinit hela dagen, jag tog en lång promenad med Oliver till skolan och sen har jag bara tagit det lugnt. Och även fast jag inte gjort något vettigt alls på hela dagen är jag ändå fylld av en sån d
är underbara känsla av att bara vara nöjd och tillfreds med livet. När jag kommer hit känner jag att allt bara kommer lösa sig, jag har inga bekymmer och allt är möjligt.
Det här är riktig kärlek.


Ska det vara så himla svårt att hitta på något att göra i London?!

Ja, man kan ju undra. Här är man i en av världens mest fantastiska städer!. Det borde inte finns någon gräns för vad man kan göra, men just nu har jag inte kommit på ett dugg jag kan göra.
Letar efter något gratis, ska försöka att hålla hårt i plånboken den här vändan.
Fel, hittade precis en kyrkogård som lät lite intressant. Haha, det enda som lockar är en kyrkogård. Vad säger det om mig? Eller varför inte gå på rättegång kanske? Det lät också lite spännande. Eller gå på en gratis föreläsning kanske? Och så fanns det en galleria med världens häftigaste utsikt.
Okej, det känns som att det kommer lösa sig. Bara att få komma till London och andas luften gör mig lycklig, så jag kan nog dra runt där några timmar, kolla på grejer... Kanske, kanske, kanske köpa nån liten grej. Ta en fika på Starbacks. Gå runt lite till och sen ta tåget hem och passa barnen.


Nytt försök

Nu gör jag ett nytt försök med att blogg. Har känt suget ett tag nu och hade lite tid över idag för att fixa. Håll tummarna för att det håller i sig!