OS biljetter

Är seg som få, men vill ju egentligen gå på OS i London när man ändå ska vara där. Nu är frågan vart man får tag på dem?
Det ska finnas en tysk sida där man får de biljetter man vill ha direkt. Till skillnad från alla andra där man får lägga in och önska biljetter till olika grenar. Kanske får man alla biljetter, kanske får man inga.
Den här tyska sidan ska i princip vara som att köpa vilka biljetter som helst, till vilket evenemang som helst. Man får det man vill ha och betalar för det där och då.


Är det någon som vet vad jag pratar om?



Var dessutom inne på Englands biljettsida och där var biljetterna grymt mycket billigare än de som vi i Sverige hade möjlighet att köpa. Hur kommer det sig? Ska utlänningar behöva betala mer? Det verkar ju konstigt, då hela OS är enormt kostsamt och ju fler turister som kommer för att titta är ett stort plus för den engelska ekonomin. Folk borde uppmuntras att resa till London OS 2012!
Kostnaden för att bara var där under den tiden kommer vara helt sinnessjuk, då kan man tycka att biljetterna vore det minsta problemet?!




Är det någon som försöker få biljetter? Till vad?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback