Någon gång ska vara den första

Idag har Shelly fått arbeta för första gången sen flytten. Det var lite longering som stod på schemat och det gick riktigt bra.
 
Hon fick dessutom prova på en hel del nya grejer idag. Benlindor på alla fyra. Konstigt tyckte hon, men accepterade snart det hela. Aachenrem för att få igen munnen lite mer. Ännu konstigare tyckte hon. Inspänningstyglar när man longerades. Himla onödigt var Shellys åsikt om det hela, även fast dom var så löst spända att dom inte fyllde någon funktion.
 
Började med att hon fick gå några varv i lilla ridhuset. Dels för jag gillar att gå igång lite innan ett pass och dels för att hon inte varit där inne förut. Att hon inte varit där inne förut visade hon inte alls. Hon har världens bäst psyke!
 
Hon tyckte som sagt att inspänningarna var lite jobbiga. Dock var dom alldeles för långa även när dom var på sista hålet, så egentligen fyllde dom ingen funktion om hon inte lekt stjärnkikare. Idag var det bara rasta lite som gällde. Hon fick gå på lite som hon ville. Jag ville mest bara se vilka komandon hon gick på och vad gon sa om inspänningarna. 
 
Traven var luftig och fin efter ett tag. Hon slappnade av hon kom upp fint med ryggen. Galoppen var lite svårare. Var lite kul att byta fram och tillbaka i bak och fara runt jättefort, men till slut lugnade hon sig även där och tog det lite lugnare. 

Imorgon kör vi på likadant, men med bättre lämpade inspänningar.
 

Hon har världens kortaste framskenor. Behöver kanske ponnylindor :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback