Världens sötaste små ponnier

Har hunnit mycket nu på morgonen.
Började med att ta hand om Walle och Prima eftersom dom fått sova inne i natt. Walle är en riktig slagskämpe och han och Certo har någon vendetta, så det smäller rätt rejält mellan dom. Nu är dom iallafall särade på.

Walle är urmysig! Stabil och snäll! Ett litet energiknippe visade han sig också vara när vi kom in i paddocken för att longera. Började utan inspänning och satte sedan på en gummisnodd sista minuterna. Funkar riktigt bra på lina. Inga dumheter, men är inte helt 100 på kommandona än, men han gjorde det han skulle.




Prima är också en pärla! Hon har lite mindre energ också, men ändå pigg och framåt. Den här tjejen visste precis vad longering innebar. Funkade kanon på rösten! Jättebra då det hjälper mycket vid ridningen. Dock hade hon en tendens att kliva på jättefint och helt utan att varna tävtnitar hon och vänder nosen in mot mitten. Så vi hade lite disskussioner, men vi löste det till slut.

Världens mest bedårande ponnysar!

Kommentarer
random säger:

finns det ingen svanskappa till stackaren på översta bilden? :( annars jättesöta ponnyer ju, kul. Det verkar vara ett fint ställe :)

2012-05-08 | 13:30:24
Lollo säger:

alltså hahaha vilket geni (kommentaren över) som såg att hästen behövde svanskappa, önskar man hade hennes öga för detaljer ;)

2012-05-08 | 15:50:11
Bloggadress: http://louhise.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback