Duktig Fantsama och stolt Lisa

Började dagen med att rida Fantasma. Jag tog hennes sociala träning ett steg längre och tog in henne helt ensam och gjorde iordning. Riktigt duktig faktiskt. Tror hon skrek en eller två gånger, men sen var det bra. Red i ridhuset idag igen och jag hade med mig en helt annan häst!
Hon var lite spänd till att börja med i skritten, men hon slappnade av snabbt. Dock hade jag ena ridhusporten öppen eftersom jag inte ville tända lamporna och där var det jätteläskigt! När jag började trava fram så var hon superfin. Avslappnad och jämn, hon spände till lite varje gång vi passerade den öppna porten, men så fort vi passerat var hon helt med igen. Jobbade mycket med övergångar och halter och att behålla formen i övergångarna. Jätteduktig!
Jobbade även med galoppfattningar och oj, vilken skum galopp hon har. Hon fattar galopp, men ibland glömmer hon bort att driva med bakbenen, så det blir någon form av travgalopp med bakbenen och i ett jäkla tempo. Det måste verkligen jobbas med!
Avslutade med att trava över lite bommar som låg på banan och även här var hon jätteduktig! Hon låg kvar i samma tempo låg kvar i formen, men längde sig över bommen.
Dessutom fick hon skritta en annan väg tillbaka idag och jag satt på. Hjälp sa Fantasma, men vi kom upp utan några större problem

Jättestolt över tjejen idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback