Alldeles för dålig bloggande

Usch, ha rinte bloggat sen i torsdags. Jättedåligt, men det har varit fullt upp. Rida, ha lektioner, fixa och dona. Har mest ridit Mazda. Hon har varit riktigt fin, men igår kändes hon riktigt matt i kroppen, så hon fick gå ut i skogen idag och imorgon är det vila som gäller. Efter det blir det nog någon/några dagar i pessoan.

Red Fantasma idag. Jäklar, vad det går undan i galoppen, tur att hon går att svänga. Skönt iallafall att hon börjat fatta ren galopp och inte den där travgaloppen med bakbenen. Annars är hon en riktigt trevlig häst. Lite spänd överlag, men väldigt mjuk och fin i munnen. Ger ett väldigt ärligt stöd och följer bettet om man ger mer tygel.

Har även presenterat BD för pessoan. Hon blev så jäkla fin! Dock gör hon samma saker som i ridningen, hon kör upp huvudet och blir stark och även i övergångarna åker huvudet upp. Jättebra för henne att gå i pessoan då eftersom hon bara jobbar mot sig själv där. Verkade som att hon insåg det ganska snabbt också och började jobba med pessoan och inte emot den. Dessutom är det ju toppen att hon blir lite mer uppmärksam på rösten, kommer förhoppningsvis underlätta i ridningen.

I helgen har också de nya ridlärarna varit här samt ett gäng vuxna som brukar gå på läger 5. Jätteroligt att träffa dom nya ridlärarna och det ska bli kul att jobba med dom i sommar. Alltid lika kul att träffa läger 5:arna!


Kommentarer
Anonym säger:

2012-05-20 | 20:52:40
Åsa säger:

Vilka kommer att vara ridlärare i sommar, det vore kul att veta. I synnerhet, vilka blir det på läger 4?

2012-05-20 | 20:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback