Lite mindre kul

Imorse när tjejerna tog in hästarna kom medhjälpar Johanna dragandes med både Mazda och Kora och efter kom Emma som har Mazda och såg lite blek ut.
Inte helt konstigt att Emma såg blek ut eftersom Mazda hade frustat sönder några vener i näsan och hade satt igång ett rejält näsblod. Hästarna har ju väldigt fina, tunna ådror i näsan och det går lätt sönder. När det gör det kommer det också rätt mycket blod, så det ser väldigt obehagligt ut.
Jag som inte pallar blod kände direkt hur magen snörde ihop sig och illamåendet kom krypande. Stora Johanna fick sköta det hela och det stillade sig ganska snabbt.
Att det rann "occeaner av blod" ur näsan var inget som bekymrade Mazda som var lika glad ändå och blev glad över att få vila på förmiddagen och stå i boxen och käka.
Det blödde inte ens en halvtimme, men usch, så dåligt jag mådde!

Kommentarer
Monia - mamma till Tuvalie säger:

På midsommarafton - alltså om FYRA dagar dras 20 lyckliga vinnare i min supertävling! Sponsrade priser för över 15 000 kr!
3 stycken vinner en varsin superGOODIEBAG, och 17 stycken får tröstpriser :) Skynda att vara med innan fredag!

Här hittar du tävlingen:
http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/may/vinn-goodiebags-till-ett-varde-av-.html

Ps. om du tycker det är många sponsorer att gilla på facebook, så tänk såhär: Det är värt det - plus att du kan "ogilla" när tävlingen är slut om du vill ;)

2012-06-19 | 14:52:49
Bloggadress: http://moniasundgrenjansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback