Mina favoriter att shoppa från

Tänkte ta och lista mina favorit ridsportaffärer online. Finns en hel del riktigt bra ställen som man kan beställa från och hitta riktigt bra grejer till kanonpriser!
 
Ryttarstugan
Kan vara den mest fantastiska butik någonsin! Aldrig har jag stött på ett sånt underbart bemötande från en butik. Serviceminded är bara förnamnet. Finns inte varan inne kontaktar hon dig direkt och hjälper till fram och tillbaka för att hitta en lösning. Beställer hem extra, drar av på priset vid lång väntetid och mycket mer. Att det alltid finns något man vill klicka hem gör ju inte saken sämre.
 
Horsemeup.se
Här har vi ett enormt utbud att tala om! Det finns allt! Dessutom finns det lite roligare, häftigare och mer annorlunda grejer att välja på i vissa fall och det är alltid roligt. Piggt och fräscht med alltid det senaste inne.
 
Liqusini Hästsport
Här har vi också ett nytt, fräscht utbud som hela tiden uppdateras. Det finns alltid något man vill ha när man kollar in i deras webbshop. Vare sig det är en slit och släng grej som man använder massa av eller om det är någon lite dyrare investering man funderar på.
 
Vilken ridsportbutik gillar ni bäst?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback