10 anledningar att älska London

  1. Det finns alltid något att göra. Oavsett vilken tid på dagen. Oavsett vilket väder det är. Oavsett vilken tid på året. Du behöver aldrig ha tråkigt.
  2. Shoppingen! Här är utbudet enormt. Billigt, dyrt, designer - ja allt! Här finns det snygga kläder för £2 och på samma gång en liknande grej för £200. Man kan se supertrendig ut och inte ens betala hälften för det.
  3. Människorna är fantastiska. Överlag är alla öppna, trevliga och intresserade. Behöver du hjälp med något är det bara att fråga. Det finns alltid någon som hjälper dig. Ibland kan du till och med få hjälp utan att du behöver det.
  4. Småpratet. Jag älskar att man kan börja småprata med kvinnan bredvid sig på bussen eller mannen i kassan på mataffären. Det finns inget som hidrar att man börjar prata om helt triviala saker. Det kvittar om man känner varandra eller inte. Lite prat har man alltid tid med.
  5. Det aldrig upphörande nattlivet. Här spelar det ingen toll vilken dag i veckan det är, vill man gå ut så gör man det. Det är lika mycket drag en måndag som det är en löningshelg hemma.
  6. Pubhänget. Hur mysigt är det inte att gå till puben och bara vara ett tag? Ta en öl (eller i mitt fall ett glas vin), prata och träffa människor. Underbart!
  7. Att i princip alla museum är gratis. Kan inte påstå att jag är någon storbesökare av museum, men när man vet att det är gratis har man iallafall alltid möjligheten att vara kulturell.
  8. Alla små undangömda, icketuristiga pälor man kan hitta. Oavsett om det är en park, en pub, en affär eller bara ett litet torg. Den här staden har så många platser som är helt fantastiska, men inte riktigt har fått en plats på kartan.
  9. Starbucks och Costa. Behöver jag säga mer? Världen bästa fikaställen. Starbucks har den godaste chai latten jag någonsin druckit och Costa har dom godaste minimuffinsarna någonsin.
  10. Studentrabatter. Helt underbart! Man får rabatt på de flesta ställena och det är ju aldrig tråkigt. Speciellt inte när det är rätt rejäla rabatter. 20% off är inte dåligt någonstans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback